BejelentésFantasztikus ékszerek gyöngyből, saját kezűleg készítve!
Te is tudsz magadnak ékszereket készíteni! Csak meg kell tanulni! Hidd el könnyebb mint gondolnád!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Akármilyen hihetetlen, a gyöngyfűzés nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Természetesen vannak, akik könnyebben meg tudják tanulni, vannak, akik nehezebben. De hiszem, hogy senki számára nem lehetetlen.

A szakkörön gyöngyről-gyöngyre mutatom meg mindenkinek, egyenként, hogy mit kell tegyen ahhoz, hogy a sok apróságból ékszer legyen.

Eddig, még aki eljött és megpróbálta, mindenkinek sikerült. Gyere el, és próbáld ki te is, ne csak álmodozzál, hogy milyen szépek.
Mit veszíthetsz?

Gyöngyékszer készítés Hódmezővásárhelyen!

Továbbra is gyöngyékszer szakkör keddenként 15:30-18:00-ig a szokásos helyen, a hódmezővásárhelyi Mozaik moziban, a Lánc utcán. Várok mindenkit szeretettel, aki kedvet érez ahhoz, hogy gyönyörű egyedi ékszereket, lakás díszeket készítsen saját kezűleg magának vagy szeretteinek ajándékba. Itt van a nyár, fűzhetünk színes, tarka-barka gyöngysorokat. Aki szeretne megismerkedhet a gyöngyhímzés rejtelmeivel. 

Nyugodtan jöhetnek kezdők is, akik még soha nem fűztek, de szeretnék kipróbálni ezt a csodálatos alkotást. A képek között van néhány ékszer kedvcsinálónak.

A szakkör többnyire felnőtteknek szól, de ügyes kezű türelmes gyerekek is nyugodtan jöhetnek. Nem kell hozni semmit, minden hozzávalót biztosítok.

A részvételi díj mindössze 350 Ft/ alkalom, mely minden felhasznált anyag árát fedezi. Természetesen a kész ékszert mindenki hazaviheti.


További infó: 06704666515, n.krizsan@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!